Interieuradvies

 

Indeling, verlichting, kleur en materiaal spelen een belangrijke rol in een huis. Ik maak graag van jouw huis een thuis zonder dat je er een kostbare verbouwing voor hoeft te verrichten.

Small
Ik kom bij je langs en samen behandelen we al jouw interieurvragen. Je ontvangt de samenvatting van ons gesprek binnen twee werkdagen.

Medium
Ik kom bij je langs en gezamenlijk zoeken we naar de juiste combinatie van sfeer en stijl tevens worden er foto’s gemaakt en de maten van de ruimte opgenomen. Naar aanleiding van dit gesprek ontvang je binnen vijf werkdagen per e-mail een sfeerimpressie, een floorplanner met de meubelopstelling en het interieuradvies. In dit advies wordt meubel, verlichting, kleur en materiaaladvies beschreven. Ook handig als je de draai maar niet kan vinden met de huidige meubels!

Large
Binnen tien werkdagen na het intakegesprek kom ik bij je langs voor het adviesgesprek en ontvang je het advies in handige sheets tezamen met eventuele kleur en materiaalstalen. Heb je nog vragen dan worden die direct beantwoord. Met het advies kan je direct zelf aan de slag.

Aanvullend advies
Vind je het toch lastig zelf de definitieve bank, lamp of kussen te bestellen? Kies dan voor dit aanvullend winkeladvies op productniveau. Het interieuradvies wordt vertaald in een door jou aangegeven prijsniveau naar een praktische en gedetailleerde shoppinglist. Hierin staan de artikelen vermeld met merknaam, prijzen en verkooppunt, u ontvangt deze shoppinglist binnen vijf werkdagen. Het bespaart veel tijd en voorkomt miskopen. 

Online interieuradvies
Heb je geen tijd voor een interieuradvies aan huis of woon je niet in Den Haag en omstreken, kies dan voor een online interieuradvies! Je maakt foto’s van de ruimte waarvoor je een interieuradvies wilt ontvangen en mailt deze samen met de maten van het vertrek en jouw vragen naar gabrielle@basichome.nl. Je ontvangt binnen vijf werkdagen per e-mail een sfeerimpressie, een floorplanner met de meubelopstelling en het interieuradvies. 

Voor een offerte op maat kan je gebruik maken van het contactformulier. De standaardtarieven staan vermeld op de site.