Interieuradvies

Indeling, verlichting, kleur en materiaal spelen een belangrijke rol in een huis. Ik maak graag van uw huis een thuis zonder dat u er een kostbare verbouwing voor hoeft te verrichten.

Interieuradvies
Ik kom bij u langs en gezamenlijk zoeken we naar de juiste combinatie van sfeer en stijl tevens worden er foto’s gemaakt en de maten van de ruimte opgenomen. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u binnen vijf werkdagen per e-mail een sfeerimpressie, een floorplanner met de meubelopstelling en het interieuradvies. In dit advies wordt meubel, verlichting, kleur en materiaaladvies beschreven. Ook handig als u de draai maar niet kunt vinden met uw huidige meubels!

Interieuradvies XL
Naar aanleiding van ons eerste intakegesprek kom ik binnen tien werkdagen persoonlijk bij u langs en ontvangt u een sfeerimpressie, een floorplanner met de meubelopstelling en het interieuradvies. Het advies ontvangt u in handige sheets die u kunt gebruiken als naslagwerk tevens ontvangt u, indien van toepassing, kleuren en materiaalstalen. Heeft u nog vragen dan worden die direct beantwoorden. Met het advies kunt u direct zelf aan de slag.

Aanvullend advies
Vindt u het toch lastig zelf de definitieve bank, lamp of kussen te bestellen? Kies dan voor dit aanvullend winkeladvies op productniveau. Het interieuradvies wordt vertaald in een door u aangegeven prijsniveau naar een praktische en gedetailleerde shoppinglist. Hierin staan de artikelen vermeld met merknaam, prijzen, levertijd en verkooppunt, u ontvangt deze shoppinglist binnen vijf werkdagen. Het bespaart u veel tijd en voorkomt miskopen. U kunt ook even een kijkje nemen in de webshop!

Online interieuradvies
Heeft u geen tijd voor een interieuradvies aan huis of woont u niet in Den Haag en omstreken, kies dan voor een online interieuradvies! U maakt foto’s van de ruimte waarvoor u een interieuradvies wilt ontvangen en mailt deze samen met de maten van het vertrek en uw vragen naar gabrielle@basichome.nl. U ontvangt binnen vijf werkdagen per e-mail een sfeerimpressie, een floorplanner met de meubelopstelling en het interieuradvies. In dit advies wordt meubel, verlichting, kleur en materiaaladvies beschreven.

Voor een offerte op maat kunt u gebruik maken van het contactformulier. De standaardtarieven staan vermeld op de site.