Interieuradvies

Indeling, verlichting, kleur en materiaal spelen een belangrijke rol in een huis. Ik maak graag van uw huis een thuis zonder dat u er een kostbare verbouwing voor hoeft te verrichten.

Small
Ik kom bij u langs en samen behandelen we al uw interieurvragen. 

Medium
Ik kom bij u langs en gezamenlijk zoeken we naar de juiste combinatie van sfeer en stijl tevens worden er foto’s gemaakt en de maten van de ruimte opgenomen. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u binnen vijf werkdagen per e-mail een sfeerimpressie, een floorplanner met de meubelopstelling en het interieuradvies. In dit advies wordt meubel, verlichting, kleur en materiaaladvies beschreven. Ook handig als u de draai maar niet kunt vinden met uw huidige meubels!

Large
Binnen tien werkdagen na het intakegesprek kom ik bij u langs voor het adviesgesprek en ontvangt u het advies in handige sheets tezamen met eventuele kleur en materiaalstalen. Heeft u nog vragen dan worden die direct beantwoord. Met het advies kunt u direct zelf aan de slag.

Aanvullend advies
Vindt u het toch lastig zelf de definitieve bank, lamp of kussen te bestellen? Kies dan voor dit aanvullend winkeladvies op productniveau. Het interieuradvies wordt vertaald in een door u aangegeven prijsniveau naar een praktische en gedetailleerde shoppinglist. Hierin staan de artikelen vermeld met merknaam, prijzen en verkooppunt, u ontvangt deze shoppinglist binnen vijf werkdagen. Het bespaart u veel tijd en voorkomt miskopen. 

Online interieuradvies
Heeft u geen tijd voor een interieuradvies aan huis of woont u niet in Den Haag en omstreken, kies dan voor een online interieuradvies! U maakt foto’s van de ruimte waarvoor u een interieuradvies wilt ontvangen en mailt deze samen met de maten van het vertrek en uw vragen naar gabrielle@basichome.nl. U ontvangt binnen vijf werkdagen per e-mail een sfeerimpressie, een floorplanner met de meubelopstelling en het interieuradvies. 

Voor een offerte op maat kunt u gebruik maken van het contactformulier. De standaardtarieven staan vermeld op de site.

In verband met het Corona virus bied ik op dit moment helaas alleen online advies aan. Wel zo veilig en zeker niet minder persoonlijk!