Over Basic Home

Voor vakmanschap en passie ben je hier aan het juiste adres.

Interieuradvies

Ik maak graag van jouw huis een thuis zonder dat je daarvoor een kostbare verbouwing hoeft te verrichten. In 2012 heb ik een opleiding gevolgd tot interieurstylist en naast mijn parttime baan begonnen met het geven van interieuradvies. Inmiddels heb ik door de jaren heen al vele leuke opdrachtgevers ontmoet en blij gemaakt met een persoonlijk interieuradvies.

Verkoopstyling

Bij House of Kiki heb ik vervolgens de opleiding vastgoedstyling gevolgd. Haal het beste uit je huis, kleine aanpassingen kunnen een groot verschil maken en zorgen voor een hogere verkoopprijs. Indien je hier interesse in hebt dan kan je voor het aanvragen van een offerte op maat gebruik maken van het contactformulier of stuur een e-mail naar gabrielle@basichome.nl.

Open Huis

Staat jouw huis te koop en wil je een Open Huis organiseren maar heb je geen zin en tijd om dit zelf te doen dan kan je mij inschakelen voor het verzorgen van jouw Open Huis. Geboren en getogen in Den Haag heb ik alle kennis van onze mooie Hofstad in huis met als specialiteit omgeving Segbroek. Ik heb werkervaring binnen de makelaardij en ben gecertificeerd Assistent Register Makelaar.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten!
Gabriƫlle