Verkoopstyling

Bij verkoopstyling draait het niet om persoonlijke stijl maar om het neutraal presenteren van een woning. Het creëren van rust en eenheid in de woning zorgt ervoor dat de koper goed in staat is zijn eigen “thuis” te visualiseren. Wij kunnen ervoor zorgen dat een kijker een koper wordt!

Small
We komen bij u langs en samen gaan we uw woning bekijken. Ter plaatse krijgt u advies om uw woning verkoopklaar te maken.

Medium
We komen bij u langs en maken foto’s om de verbeterpunten vast te leggen. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u  binnen vijf werkdagen uw advies per e-mail. In dit advies worden alle verkooptips per ruimte omschreven. Met dit advies kunt u direct zelf aan de slag! 

Large
Geen zin zelf aan de slag te gaan, dan doen wij dit voor u. We maken uiteraard zoveel mogelijk gebruik van uw eigen spullen maar u kunt in onze webshop ook woonaccessoires aanschaffen voor de ultieme finishing touch, hier kunt u in uw nieuwe huis zelf van gaan genieten! 

Online verkoopstyling

Heeft u geen tijd voor een verkoopadvies aan huis of woont u niet in Den Haag en omstreken, kies dan voor een online verkoopadvies! U maakt foto’s van de ruimtes en mailt deze naar gabrielle@basichome.nl. U ontvangt binnen vijf werkdagen uw advies per e-mail. In dit advies worden alle verkooptips per ruimte omschreven.

Voor een offerte op maat kunt u gebruik maken van het contactformulier. De standaardtarieven staan vermeld op de site.