Verkoopstyling

Bij verkoopstyling draait het niet om persoonlijke stijl maar om het neutraal presenteren van een woning. Het creëren van rust en eenheid in de woning zorgt ervoor dat de koper goed in staat is zijn eigen “thuis” te visualiseren. Wij kunnen voor u een optimale woningpresentatie verzorgen zodat een kijker een koper wordt!

Verkoopstyling 
Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek, dit gesprek is kosteloos. Samen met u gaan we het huis bekijken en maken we foto’s om de verbeterpunten vast te leggen. Naar aanleiding van dit gesprek verzorgen wij een plan op maat, passend binnen uw budget. Indien deze akkoord is gaan wij voor u aan de slag om uw huis verkoopklaar te maken. Wij maken hierbij zoveel mogelijk gebruik van uw eigen spullen maar u kunt in onze webshop ook woonaccessoires aanschaffen voor de ultieme finishing touch, hier kunt u in uw nieuwe huis zelf van gaan genieten!

Open Huizen Dag
Heeft u zelf geen tijd of zin om uw Open Huizen Dag te verzorgen? U kunt bij ons een gastvrouw inschakelen die alles voor u uit handen neemt, wij komen iets eerder zodat we nog even “de puntjes op de i kunnen zetten”.

Voor een offerte op maat kunt u gebruik maken van het contactformulier.